İSPANYA

İSPANYA

Şüphesiz İspanya, Avrupa'nın tatil konusunda en zengin yerlerinden biridir.Bir çok sanatçıya ilham konusu olan bu ülkeye ömrünüzde mutlaka bir kere gitmelisiniz.



BARSELONA


Modern mimari örneklerinden en ünlülerinden biri olan Sagrada Familia ile ünlü olan Barselona, Gaudi’nin sanat eseri Park GüellCasa Mila ve Casa Batllo  ,La Rambla Caddesi; Picasso’nun eserlerini inceleyebilceğiniz Picasso MüzesiPort Vell yakınlarında konumlanan Barselona Akvaryumu ve Nou Camp dahil olmak üzere gezilecek birçok seçenek sunuyor.






MADRİD

İspanya'nın başkenti Madrid'dir.sanat eserleri ve koleksiyonlar ile ünlü Prado Müzesi’nden Madrid Kraliyet Sarayı’na, Almudena Katedrali’nden Antik Mısır kültürüne ait Debod Tapınağı tarihi ve kültürüyle sizi büyüleyecektir.






VALENCİA



Roma İmparatorlğu'nun kurduğu çok eski bir şehirdir.Hala geleneksel yapısını korumaktadır.Valencia KatedraliTuria Bahçeleri, Seramik ve Dekoratif Sanatlar MüzesiTorres de Quart ve Llotja de la Seda gibi daha birçok kültürel ve sanatsal durak Valencia görülecek yerler arasında başı çekiyor.Denize kıyısı olan bu şehir deniz tatili yapmak isteyenler için çok uygun bir seçim.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MONACO